Populiariausi receptai šią savaitę

Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Padažui: Patiekiant:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.

  2. Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.

  3. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.

  4. Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.

  5. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

  6. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų