Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 kiaulienos nugarinė (supjaustytos 5x5 cm gabaliukais)
40 mililitrų svogūnai (supjaustyti griežinėliai)
6 gramai česnakas
15 gramų aliejus
500 gramų vanduo
1 arbatinis šaukštelis akmens druska (malunėlyje)
Padažui:
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai
1 vienetas gvazdikėliai
0.25 valgomojo šaukšto cinamonas
20 gramų aitrioji paprika
50 gramų pomidorų padažas
šiek tiek akmens druska (malūnėlyje)
15 mililitrų aliejus
20 vienetų nacho kukurūzų traškučiai
Patiekiant:
100 gramų kremas (sūrio)
šiek tiek kalendra (lapai)
šiek tiek kopūstai (raudonieji)
šiek tiek ridikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.
2.
Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
3.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
4.
Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
5.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Padažui: Patiekiant:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.

  2. Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.

  3. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.

  4. Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.

  5. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

  6. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų