Užkandėlė su karštai rūkyta lydeka
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 riekės duona (forminė, balta)
200 gramų lydeka (karštai rūkyta (file))
3 valgomieji šaukštai majonezas (DAUMANTŲ)
5 vienetai pomidorai (vyšniniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duonos rėkeles apskrudinti orkaitėje arba tosteryje. Žuvį susmulkinti ir sumaišyti su majonezu. Duona perpjauti pusiau kad gautus du trikampiai. Uždėti žuvį ir puselę pomidoro.

Užkandėlė su karštai rūkyta lydeka

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Duonos rėkeles apskrudinti orkaitėje arba tosteryje. Žuvį susmulkinti ir sumaišyti su majonezu. Duona perpjauti pusiau kad gautus du trikampiai. Uždėti žuvį ir puselę pomidoro.

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...