Uogienė iš uogų arba vaisių
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | uogos |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplaukite uogas arba vaisius. Stambesnius vaisius perpjaukite.
2.
Puode kaitinkite uogas (vaisius), kol pradės garuoti. Maišydami suberkite cukrų uogienėms. Virkite 10- 15 min. ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišant. Nugriebkite putas.
3.
Supilkite į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Konservuota adžika
- Grybų sultys
- Erškėtrožių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Marinuotos vyšnios
- Slyvų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Slyvos bruknėse
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Rabarbarų uogienė
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Konservuoti pomidorai
- Braškių uogienė
- Šaldyti grybai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
Uogienė iš uogų arba vaisių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Uogos,
2 kilogramai -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite uogas arba vaisius. Stambesnius vaisius perpjaukite.
Puode kaitinkite uogas (vaisius), kol pradės garuoti. Maišydami suberkite cukrų uogienėms. Virkite 10- 15 min. ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišant. Nugriebkite putas.
Supilkite į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
as
2013-07-23 10:39
o kiek cukraus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...