500 gramų | avienos |
0.5 stiklinės | ryžiai |
šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | jogurtas |
1 vienetas | citrinos (išspausta) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Itališka manų kruopų sriuba
- Dietiniai barščiai
- Garšvos šaltibarščiai
- Gardi dešros sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Daržovių sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Svogūnų trinta sriuba
- Varnalėšos sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Kamų sriuba
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Šalta pomidorų sriuba
- Pieniška daržovių sriuba
- Daržovių sriuba
- Žirnelių sriuba
- Trinta bulvienė
Turkiška avienos sriuba
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super: