šiek tiek | acto (vyno) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus (saulėgrąžų) |
100 gramų | tunas (konservuotas) |
3 vienetai | salotos (lapai) |
50 gramų | pupelės (konservuotos) |
15 vienetų | alyvuogių (juodos) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Jautienos mišrainė
- Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Žuvies salotos su pomidorais
- Mišrainė "Grybukas"
- Japoniškos salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Salotos
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Jūros gėrybių salotos
- Cezario salotos
- Salotos su silke
- Vištienos salotos su mandarinais
- Žalioji kiaušinienė
- Karštos bulvių salotos
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
Tunų salotos
- Paruošimo laikas:
- Actas, vyno
- Garstyčios, padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Krapai
- Cukrus
- Aliejus, saulėgrąžų
-
Tunas, konservuotas,
100 gramų -
Salotos, lapai,
3 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
50 gramų -
Alyvuogės, juodos,
15 vienetų - Citrinų sultys
- Druska
- Ciberžolė
- Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš aliejaus, cukraus, acto, garstyčių, citrinos sulčių, druskos, ciberžolės, pipirų padarykite padažą. Supjaustkite tuną, jei jis stambiais gabalais. Supjaustykite salotas juostelėmis. Susmulkinkite česnaką. Sumaišykite tuną, salotas, pupeles, česnaką, krapus, alyvuoges. Ant jų užpilkite paruošto padažo.
Komentarai (5)
-
as
2009-05-12 16:55
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-p :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :-p :-D :bloga: %-) %-) :bloga: %-) :bloga: :-p :-D :bloga: