200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
500 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 skardinė | persikai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apvalus „Napoleonas“
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Medaus tortas su želė ir kava
- Kalakutienos pyragas
- Pyragas "Magdė"
- Olandiškas ryžių pyragas
- Braškių ir bananų pyragas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Šokoladinis bananinis keksas
- Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Obuolių pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
- Morkų pyragas
- Mėlynių pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
- Slyvų pyragas
- Senovinis varškės pyragas
- Pyragas su kriaušėmis
Trupininis pyragas su varške ir persikais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Konservuotus persikus supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - konservuotus persikus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Komentarai (3)
-
Andrius
2018-12-26 14:29
Varskes ir persiku pyragas
-
Alma
2017-02-18 00:07
200 ml.
-
Viktorija
2015-11-21 20:53
Tikrai skanus pyragas.