200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 | varškė |
1 kilogramas | nektarinų |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margas keksas
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Gaivus pyragas
- Šokoladinis kriaušių pyragas
- Everestas
- Sezamo gardumynas
- Aguonų vyniotinis
- Ypatingas varškės pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Obuolių pyragas
- Velykų pyragas
- Mėgstamiausias pyragas
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Kriaušių pyragas
- Mėlynių pyragas
- Keksas
- Neapolietiškas pyragas
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Lengvai pagaminamas pyragas
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Varškė,
500 -
Nektarinai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Komentarai