Populiariausi receptai šią savaitę

Trupininis pyragas su uogiene

Komentarai: 18
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.

  2. Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.

  3. Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.

  4. Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (18)


  • Kristina 2016-06-07 08:27

    Kiek gramu margarino?


  • Bite maja 2016-03-17 22:47

    Mano mama ji kepdavo ir močiutė oi koks skanėstas iš vaikystės


  • Lina 2016-03-17 16:18

    nu labai skanus pyragas gavosi tik jeigu vietoj uogienes idesit sokolado, tai is viso pasaka. labai skanus siandien vel kepu


  • Ruta 2016-02-17 22:38

    Kieliu gramu margarino pakelis?


  • janina 2016-02-16 15:26

    labai skanus piragas


  • janina 2016-02-16 15:26

    labai skanus piragas


  • vv 2015-11-23 11:17

    aš su sviestu darau ir juodųjų serbentų uogiene...rūgštesnė gerai tinka


  • dalia 2015-09-12 00:55

    tokį pyragą kepdavo vaikystėje,skanu budavo...ačiū už primiinim:))


  • Simona.Kogler@at.bosch.com 2015-08-19 18:30

    Receptas


  • deimantė 2015-05-25 12:19

    tobulas pyragas ! skanu ;)


Daugiau receptų