1 sauja | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Troškinta veršiena
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Pupelių troškinys su mėsa
- Indiškai kepta kiauliena
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Kiauliena aštriame padaže
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kiaulienos troškinys
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Kiauliena bulgariškai
- Bulgariškas avienos ragu
- Klajoklių kiškiena
Troškinys žarijose
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.