Troškinys iš molinio troškintuvo
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Iš paprasčiausių ir negausių ingridientų, troškinys bus tarsi ištrauktas iš kaimo sodybos kosnies. Labai ekonomiškas patiekalas. Iš paprasčiausių ir negausių ingridientų, troškinys bus tarsi ištrauktas iš kaimo sodybos kosnies. Labai ekonomiškas patiekalas. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos mentė (be kaulų)
6 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos
1 saujelė druska
2 valgomieji šaukštai grietinė
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
Kepimui:
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsa supjaustoma vieno kąsnelio dydžio gabaliukais. Juos apvirti, kad nuvirtų visi nešvarumai.
2.
Per tą laiką morkas supjaustyti apskritimais. Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ne itin mažais, nes kol troškinsis, maži gabaliukai virs košele.
3.
Pirmiausia ant molinio troškintuo dugno išdėliojamos morkos, tada – mėsos gabaliukus, pakeptus svogūnus ir pagaliau bulves. Pabarstyti druska. Įpilti vandens, kad apsemtų daugiau negu pusę troškintuvo.
4.
Kepti iš pradžių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kai įkais, sumažinti iki 180 laipsnių. Kepti 40 minučių. Tada kaitrą sumažinti iki 100 laipsnių, ant troškinio sudėti grietinę ir pomidorų padažą ir palikti torškintis dar 10 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinys iš molinio troškintuvo

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Iš paprasčiausių ir negausių ingridientų, troškinys bus tarsi ištrauktas iš kaimo sodybos kosnies. Labai ekonomiškas patiekalas. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Mėsa supjaustoma vieno kąsnelio dydžio gabaliukais. Juos apvirti, kad nuvirtų visi nešvarumai.

  2. Per tą laiką morkas supjaustyti apskritimais. Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ne itin mažais, nes kol troškinsis, maži gabaliukai virs košele.

  3. Pirmiausia ant molinio troškintuo dugno išdėliojamos morkos, tada – mėsos gabaliukus, pakeptus svogūnus ir pagaliau bulves. Pabarstyti druska. Įpilti vandens, kad apsemtų daugiau negu pusę troškintuvo.

  4. Kepti iš pradžių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kai įkais, sumažinti iki 180 laipsnių. Kepti 40 minučių. Tada kaitrą sumažinti iki 100 laipsnių, ant troškinio sudėti grietinę ir pomidorų padažą ir palikti torškintis dar 10 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų