Troškinukas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
20 gramų svogūnai (laiškai)
2 skiltelės česnakas
100 gramų mėsa (rūkyta kiauliena)
150 gramų vištienos filė
200 gramų grybai (tinka pievagrybiai)
150 mililitrų grietinėlės, 35%
400 mililitrų vanduo (arba sultinys)
300 gramų kopūstai
200 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinukas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • vika 2013-09-04 13:34

    o koki kopustai, sviezi ar rauginti?


  • Doo 2012-08-23 16:04

    Super... labai labai skanu...


Daugiau receptų