šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
20 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | mėsa (rūkyta kiauliena) |
150 gramų | vištienos filė |
200 gramų | grybai (tinka pievagrybiai) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
400 mililitrų | vanduo (arba sultinys) |
300 gramų | kopūstai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos čenakai
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Plovas orkaitėje
- Aviena su špinatais
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Troškinta žąsiena
- Meksikietiškas ragu
- Vištiena su daržovemis
- Troškinta žuvis
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Virta aviena su pomidorais
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Kiauliena bulgariškai
- Vištiena grybų padaže
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Troškinta mėsa
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Stirnienos troškinys
Troškinukas
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai, laiškai,
20 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mėsa, rūkyta kiauliena,
100 gramų -
Vištienos filė,
150 gramų -
Grybai, tinka pievagrybiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Vanduo, arba sultinys,
400 mililitrų -
Kopūstai,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Komentarai (4)
-
vika
2013-09-04 13:34
o koki kopustai, sviezi ar rauginti?
-
Doo
2012-08-23 16:04
Super... labai labai skanu...