600 gramų | morkos |
600 gramų | bulvių (mažos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
6 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (su laiškais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Plovas
- Ryžių rizotas su grybais
- Troškintas ungurys
- Troškinti porai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kuskuso troškinys
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Daržovių troškinys
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Įdarytos kaliaropės
- Džambalaja
- Troškinti griežčiai
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškinti pievagrybiai
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Troškinti kopūstai
- Porai su grybais
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškinta žuvis
Troškintos bulvės
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
600 gramų -
Bulvės, mažos,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai, su laiškais,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.