Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti rauginti kopūstai

Komentarai: 24
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.

Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.

Rekomenduojame:

Komentarai (24)


  • jurga 2012-11-28 15:54

    super receptas, paprastas ir daug kartu isbandytas


  • jurga 2012-11-28 15:52

    man skaniausi kepimo rankovej, prikisi ju truputi vandenuko ir siek tiek riebalu, o ant virsaus bet ka desreles, kauliukus, zrazus. kepu val. 180temperaturoj, tik po 50 min prapjaunu rankove, kad apskrustu. pabandykit, kas nenori riebei. skanaus


  • Vijokle 2012-11-23 11:21

    Vietoj lasinuku ipilkite saulegrazu aliejaus.


  • tadas 2012-11-11 16:55

    : : niam niam


  • Ginta to Vale 2012-01-24 20:25

    Tikrai, pabandžiau įdėti medaus - skonis subtilus ir geras. Tik nereikia padauginti. Aš dar dedu muskato riešuto šiek tiek.


  • hm 2011-12-12 15:09

    skanumelis tikras siandiena vyro prasimu pas mus sie kopustai tik as ne lasinukus o kiauliena darau daug skaniau


  • Eglė 2011-04-29 21:43

    man tai fuuuj atrodo


  • Dzeraldas 2011-03-16 11:04

    k:


  • saulyte 2011-03-06 10:58

    Visai skanu,bet jai nesupjaus pilvo


  • vale 2011-02-01 12:27

    jei norite skaniu raugintu kopus troskiniu tai butinai idekite 1 v.s.medaus pries keles min baigiant troskinti kopustus . tai mazai kas zino bet pameginkite ir parasykite atsiliepimus


Daugiau receptų