Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šutintas ungurys
- Plovas su baklažanais
- Plovas
- Troškinti daržovių suktinukai
- Troškinti salierai
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Žuvies troškinys
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Virtas karšis
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Dvariškių troškinys
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Troškinti kazlėkai
- Troškinti agurkai
- Troškinti burokėliai
- Šutintos morkos
- Trinta bulvienė
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...