Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos voveraitės
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Troškinta vištiena
- Karštos troškintos voveraitės
- Troškinti porai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Bulvių guliašas
- Kuskuso troškinys
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Šutintas upėtakis
- Troškintas ungurys
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti burokėliai
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Troškinti griežčiai
- Sojos troškinys su paprika
- Įdarytos kaliaropės
- Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...