Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
800 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Daržovių troškinys
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Šutintos morkos
- Troškinti porai
- Džambalaja
- Troškintas daržovių garnyras
- Krevetės afrikietiškai
- Kepti rauginti kopūstai
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Grybų troškinys moliniame inde
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Graikiška žuvies filė
- Troškinti žiediniai kopūstai
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Virejas blogas
2020-11-11 14:14
Tai kiek laiko reikia virti?
Nieko apie tai
-
(anonimas)
2008-08-11 15:20
Oho!!!!
Ar nebus blogiau, jei apsinuodijus, dar ir tai suvalgysim :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...