Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Troškinti daržovių suktinukai
- Virtas karšis
- Ryžiai su kiaušiniais
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Grybai, troškinti su kmynais
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Troškinti salierai
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Sojos troškinys su paprika
- Troškinti burokėliai
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Kepti rauginti kopūstai
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Karštos troškintos voveraitės
- Troškinti kopūstai
- Krevetės afrikietiškai
- Troškinti agurkai
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...