Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintas daržovių garnyras
- Troškinta žuvis
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti topinambai
- Švieži troškinti kopūstai
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Grikių košė su daržovėmis
- Daržovių troškinys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Ryžiai su kiaušiniais
- Troškinti kazlėkai
- Troškinti salierai
- Citrininiai ryžiai
- Troškintos bulvės
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...