0.5 kilogramo | obuoliai |
150 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Kopūstienė su grybais
- Įdarytos kaliaropės
- Troškinti topinambai
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Baravykai svogūnų padaže
- Virtas karšis
- Dvariškių troškinys
- Troškinti kazlėkai
- Žuvies troškinys
- Troškintos bulvės
- Troškintos bulvės
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Trinta bulvienė
- Vegetariškas troškinukas
- Karpis, troškintas piene
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
Troškinti obuoliai su ryžiais
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!