2 vienetai | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties. Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies, paukštienos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos troškinys su paprika
- Daržovių troškinys su makaronais
- Piene virta menkė
- Vištienos kamuoliukai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Avižinių dribsnių plovas
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškinti porai
- Troškinti brokoliai
- Grikių košė su daržovėmis
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Kopūstų troškinys
- Įdarytos kaliaropės
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Plovas
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Sojos troškinys su pievagrybiais
Troškinti kopūstai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Actas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama. Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama. (Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.)
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties. Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies, paukštienos patiekalų.
Komentarai (12)
-
Rita
2017-05-31 16:40
Kiek laiko troškinti?
-
nesvarbu
2016-01-31 20:04
mazai konkretumo, nera nurodyta kokia ta galva turi but ira yvairiu ju, kas ta rugstis? actas. ir gamybos eiguj atsiranda sultinys , nors esamuose ingridijentuose jo net nera
-
vaida
2011-07-06 15:36
skanu... tikrai pagirtina... tik as dar morku truputi idejau...
-
alinusik
2009-09-03 18:57
kai pagaminau labai patiko :super2: ir ne tik man ;-)
-
Giedruciukas
2009-01-28 20:31
nors kai pradejau valgyti, ne taip jau ir skanu.. kvepejo tik skaniai... :bloga: %-)
-
Giedruciukas
2009-01-28 20:29
man mano draugas toki padare.. ;-) tai liuks koks skanumas :super: :-)