Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai, troškinti su kmynais
- Plovas
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Pomidorai su svogūnais
- Žuvies filė
- Ukrainietiški ryžiai
- Krevetės afrikietiškai
- Daržovių troškinys
- Citrininiai ryžiai
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Porai su ryžiais
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti agurkai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...