800 gramų | kiaulės inkstai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kviečiai |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos troškinys
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Troškinta žuvis
- Troškinta kiškiena su grybais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
- Jautienos čenakai
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Plovas su brokoliais
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinys čenachinėse
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Kinietiška kiauliena
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Troškintas triušis
Troškinti inkstai su citrina
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kviečiai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.