6 vienetai | agurkų (švieži arba rauginti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos šašlykas
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kepsniai su ananasais
- Mineralinis šašlykas
- Šašlykai
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Kotletai
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Kiniškos šventės namuose
- Ranka
- Troškinta veršiena
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Aštroki šašlykai
- Veršienos šašlykas
- Naminiai hamburgeriai
- Jautienos muštinis su svogūnais
Troškinti įdaryti agurkai
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, švieži arba rauginti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.