Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies troškinys
- Troškinti daržovių suktinukai
- Karpis, troškintas piene
- Pomidorai su svogūnais
- Troškintas lynas
- Troškintas daržovių garnyras
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti brokoliai
- Citrininiai ryžiai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Plovas
- Kopūstų troškinys
- Troškinti agurkai
- Plovas su baklažanais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Virtas karšis
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...