6 vienetai | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų blyneliai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Blynai su kopūstais
- Suflė su žirneliais
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Mėsos apkepas
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Cukinijų žiedeliai
- Kopūstų apkepas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- "Balandėlis"
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Blynai su moliūgais
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Įdaryti pomidorai
Troškinti agurkai su įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.