6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintas daržovių garnyras
- Troškinta žuvis
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti topinambai
- Švieži troškinti kopūstai
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Grikių košė su daržovėmis
- Daržovių troškinys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Ryžiai su kiaušiniais
- Troškinti kazlėkai
- Troškinti salierai
- Citrininiai ryžiai
- Troškintos bulvės
Troškinti agurkai
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.