1 vienetas | vištiena |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
3 saujos | pupelės (baltos) |
0.3 vieneto | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos troškinys
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Kiaulienos troškinys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Guliašas su kiauliena
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Mėsos troškinys aluje
- Troškinta kiškiena su grybais
- Keri viščiukas
- Aštri troškinta aviena
Troškinta vištiena su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų -
Pupelės, baltos,
3 saujos -
Salierai,
1/3 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)