Troškinta vištiena kinietiškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų vištienos filė
2 vienetai morkos
3 vienetai paprika (raudonos, geltonos)
1 vienetas česnakas
šiek tiek sojos padažas
šiek tiek medus
šiek tiek prieskoniai
2 vienetai ryžiai (pakeliais)
šiek tiek vanduo (pagal poreikį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visų pirma aš uždedame virti ryžius. Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis arba kubeliais ir pagardiname prieskoniais. Tada supjaustome visas daržoves (išskyrus česnaką) taip pat kaip ir vištienos krūtinėlę (t.y. kubeliais arba juostelėm). Pasiruošiam mišinuką: soja, medus ir vanduo. Ragaujame, kad sojos nebūtų per daug ar medaus per mažai. Kad padažas būtų tirštesnis galima įdėti šaukštą krakmolo.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame morkas, tada papriką ir galiausiai vištieną. Kai produktai apkepa, pilame mišinuką su soja ir medumi. Po truputį maišome. Pabaigai dedame česnaką. Troškiname apie pusvalandį ir vis ragaujame ar netrūksta prieskonių.

Išvirusius ryžius formuojame puodelyje ar kokiame indelyje ir dedame į lėkštę. Ant jų gražiai išdėliojame vištieną su daržovėmis, užpilame skysčio kuriame kepė mėsytė ir patiekiame su kinietiškomis lazdelėmis.
Labai greitai paruošiamas patiekalas, galima pasišildyti ir kitą dieną ir skonis išlieka tas pats.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta vištiena kinietiškai

Komentarai: 21
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visų pirma aš uždedame virti ryžius. Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis arba kubeliais ir pagardiname prieskoniais. Tada supjaustome visas daržoves (išskyrus česnaką) taip pat kaip ir vištienos krūtinėlę (t.y. kubeliais arba juostelėm). Pasiruošiam mišinuką: soja, medus ir vanduo. Ragaujame, kad sojos nebūtų per daug ar medaus per mažai. Kad padažas būtų tirštesnis galima įdėti šaukštą krakmolo.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame morkas, tada papriką ir galiausiai vištieną. Kai produktai apkepa, pilame mišinuką su soja ir medumi. Po truputį maišome. Pabaigai dedame česnaką. Troškiname apie pusvalandį ir vis ragaujame ar netrūksta prieskonių.

Išvirusius ryžius formuojame puodelyje ar kokiame indelyje ir dedame į lėkštę. Ant jų gražiai išdėliojame vištieną su daržovėmis, užpilame skysčio kuriame kepė mėsytė ir patiekiame su kinietiškomis lazdelėmis.
Labai greitai paruošiamas patiekalas, galima pasišildyti ir kitą dieną ir skonis išlieka tas pats.

Reklama:

Komentarai (21)


  • Inga 2014-12-05 17:44

    As tai dar dedu biski cili ketciupo, 5 pipiru misinuko. atskirai pakepu vistiena paskui uzpilu padaza ir palaikau kokiu15 min. O ryzius darau su morkyte ir kiausiniu :)


  • santa 2014-09-17 16:15

    visa laika taip darydavau-skanu ziaurei!


  • Rutulis 2012-09-15 23:11

    Eve, arbatinis šaukštelis medaus, pusė stiklinės virinto vandens ir du arbatiniai šaukšteliai sojos, bet šiaip aš ragauju dažniausiai, kad būtų saldžiarūgštis. Dar galima įspausti citrinos sulčių.


  • eve 2012-09-15 13:04

    Neturiu zalio supratino kokionis dalimis maisyti sojos padaza medu ir vandeni. kas nors pasidalins ziniomis gal ?:)))


  • Kulinaras 2012-03-14 19:01

    Aš dirbu viename Vilniaus restorane, ir teko gaminti panašų patiekalą, bet jis čia nėra tiksliai toks kokį gamina Kinijoje, tačiau manau turėtų visai neblogai gautis. Pavadinimą galima būtų ir pakeisti pvz.: Subkinietiškas vištienos troškinys. :-) Labai atsiprašau už kritiką, nesupykite.


  • Ginte 2012-02-15 11:12

    nerealiai skaniai gavosi!! aciu uz receptuka, dabar tikrai daznai darysiu si patiekala. Dar ananasu idejau tai isvis tobula:)


  • Ramune 2011-12-16 00:33

    buvau prancuzijoje ir valgiau ne viena ir ne du kartus si patiekala ziauriai man patiko ir dabar radau recepta cia :super: bandysiu darytis ziuresiu kaip gausis :-)


  • loreta 2011-10-26 09:43

    labai skanu :super:


  • loreta 2011-10-26 09:42

    labai skanu aciu tau :super: :super:


  • ruta 2011-08-10 22:23

    as darau siek tiek kitaip.mesyte pakepu keptuvej laistydama soju padazu,pabaigoj idedu medaus.i puoda ipilu siek tiek aliejaus ir sudedu darzoves,pirma m orkas,poru,paprikos,konservuotu kukuruzu.darzovems issitroskinus sudedu pakepinta paukstiena,iberiu sudytu kepintu zemes riesutu ir dar labai trumpai pasildau,kad riesutai isliktu kieti.kas ragavo visiems labai patiko.mes valgome be ryziu,kaip troskini.skanaus :super:


Daugiau receptų