1.5 kilogramo | veršiena (su kaulu, mentė) |
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
500 gramų | pievagrybiai |
300 gramų | cukinija |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Troškinys paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Lietuviška kopūstienė
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Aviena totoriškai
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Meksikietiškas ragu
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Troškinta vištiena
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Kiauliena su imbieru
- Kiaulienos guliašas
- Kiškis puodelyje
- Vištiena troškinta su morkomis
- Mėsos troškinys aluje
- Troškinys
Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulu, mentė,
1.5 kilogramo -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Cukinija,
300 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
Komentarai (3)
-
Test
2022-02-05 07:29
test