250 gramų | kiauliena (ar kita mėsa) |
1 vienetas | kininis kopūstas |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų |
1 stiklinė | grybai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
0.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Aštrus troškinys
- Kiaulienos troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Ypatingas jautienos troškinys
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Rūgštus kabesas
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta veršiena
Troškinta mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, ar kita mėsa,
250 gramų -
Kininis kopūstas,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Žalumynai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Sultinys, mėsos,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami: pupelių ankštys nuplaunamos, kiti produktai supjaustomi: mėsa — labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (vištiena prieš tai išverdama), kopūsto lapai — skersai, svogūnai ir česnakas — smulkiai, nuvalyti ir nuplauti grybai — plonomis juostelėmis, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
Komentarai (10)
-
rita
2009-11-15 08:38
:-( jai rasai recepta, tai viska ir isdestyk normaliai. kazkas nedarasyta ir manau neskanu
-
xxx
2009-11-11 12:22
visai ne taip gaminasi neskaitykit kaip cia raso neskaniai gaunasi net beto grybai dedasi kiniski ne bet kokie ir apskritai tu ne taip viska parasei kaip turi buti :-D :bloga:
-
Mija
2009-08-08 09:44
Tikrai iš kur atsirado pupelės žirniai ir aš pastebėjau, juk pačiame recepte nerašo , kad jie reikalingi. O kaip tą krakmolą išleisti su vandeniu pabėgioti. Neaišku kažkaip.
-
Redacka
2009-08-06 16:46
nu jo, idomiai cia... :-p
-
toffifee
2009-04-29 19:00
jeigu kas nors paaiskins is kur atsirado pupeles, zirniai ir krakmolas- gal ir pabandysiu kazka sumeistrauti :)