1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | rauginti kopūstai |
0.3 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinukas žiemai
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Miglės guliašas
- Avienos šutinys su pupomis
- Smegenų troškinys
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Ypatingas jautienos troškinys
- Kiaulienos guliašas
- Vištiena su ananasais
- Krevetės afrikietiškai
- Šernienos troškinys
- Klajoklių kiškiena
- Daržovių keri
- Troškinti topinambai
- Baravykai svogūnų padaže
- Troškintas sterkas
- Kiauliena bulgariškai
- Įdaryti pomidorai
- Jautienos čili su makaronais
- Kiškiena, troškinta su grybais
Troškinta menkė su kopūstais
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
1 litras -
Pomidorų padažas,
1/3 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Komentarai (8)
-
darius
2010-12-01 15:57
nesuprantu kokiai pasaulio virtuviai priskiremas sitas patiekalas???cia turbut didele nesamone gaunasi.zuvis su raugintais kopustais.atsibuskit kas taip valgote ir nedarykit is zuvies nesamoniu.tuo labiau is savo skrandziu baisu kokia cia nesamone %-)
-
Tomas
2010-11-30 17:57
Sitas jau yra pirmam puslapyje ;)