Troškinta menkė su kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas menkės
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 stiklinės aliejaus
2 vienetai svogūnai
1 litras rauginti kopūstai
0.3 stiklinės pomidorų padažas
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta menkė su kopūstais

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (8)


  • darius 2010-12-01 15:57

    nesuprantu kokiai pasaulio virtuviai priskiremas sitas patiekalas???cia turbut didele nesamone gaunasi.zuvis su raugintais kopustais.atsibuskit kas taip valgote ir nedarykit is zuvies nesamoniu.tuo labiau is savo skrandziu baisu kokia cia nesamone %-)


  • Tomas 2010-11-30 17:57

    Sitas jau yra pirmam puslapyje ;)


Daugiau receptų