šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautiena (filė) |
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šašlykai su majonezu
- Medžiotojų šašlykai
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Karbonadas „Skanumas“
- Mėsos apkepas
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Škotiški kiaušiniai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Keptos bulvės su mėsa
- Dzūkiški kukulaičiai
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Plovas
- Šonkauliukai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Mėsos kepsnys su grybais
Troškinta jautiena su paprika
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...