Troškinta jautiena su obuoliais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena (virta)
10 vienetų obuoliai
2 valgomieji šaukštai cukatos
šiek tiek kardamonas
šiek tiek citrinos (žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui dar reikės: 5 šaukštai sviesto, 5 šaukštai miltų, truputį druskos.

Obuoliai nulupami, supjaustomi į 4 dalis, užpilami vandeniu su cukrumi ir pavirinami, žiūrint, kad neištižtų.

Padažui miltai pakepinami svieste, atskiedžiami obuolių nuoviru ir pavirinami.
Į padažą suberiama kubeliais supjaustyta jautiena ir obuoliai. Viskas pasūdoma, kiek pakaitinama. Tiekiama su virtais makaronais.

Troškinta jautiena su obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažui dar reikės: 5 šaukštai sviesto, 5 šaukštai miltų, truputį druskos.

Obuoliai nulupami, supjaustomi į 4 dalis, užpilami vandeniu su cukrumi ir pavirinami, žiūrint, kad neištižtų.

Padažui miltai pakepinami svieste, atskiedžiami obuolių nuoviru ir pavirinami.
Į padažą suberiama kubeliais supjaustyta jautiena ir obuoliai. Viskas pasūdoma, kiek pakaitinama. Tiekiama su virtais makaronais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...