2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsneliai su kiauliena
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiauliena aštriame padaže
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Jautiena kopūstų padaže
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kiaulienos kotletai
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Zrazai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Sultingi šašlykai
- Totoriški avienos maltiniai
- Veršienos šniceliai
- Suadytas karbonadas
- Kiaulienos karka
- Triušienos pjausniai
- Keptos veršienos šlaunelės
- Kepsnys garstyčių padaže
Troškinta jautiena su bruknėmis
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Komentarai (4)
-
pekinas
2009-09-25 00:33
siulyciau trecdali brukniu pertrinti.