šiek tiek | avienos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
šiek tiek | mėta (džiovinta) |
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos čili su makaronais
- Virta veršienos krūtininė
- Troškinta žąsiena
- Bulgariškas avienos ragu
- Troškintos vištų blauzdelės
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Troškinta kiauliena su daržovėmis
- Troškinys žarijose
- Vištiena troškinta su morkomis
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Troškinta žuvis
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Lęšiai su vynu
- Kiauliena su imbieru
- Jautiena su ryžiais
- Daržovių troškinys
- Troškinys
- Kiauliena su aguročiais
Troškinta aviena kaimiškai
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.