800 gramų | avienos (be kaulų) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
60 gramų | pomidorų padažas |
70 gramų | paprika (konservuotos) |
60 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Lankašyro pietūs
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinys su faršu
- Šernienos troškinys
- Mėsos troškinys aluje
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Avienos šutinys su pupomis
- Kiauliena su aguročiais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Troškinys žarijose
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Bulgariškas avienos ragu
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Troškinukas su krevetėmis
Troškinta aviena
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
60 gramų -
Paprika, konservuotos,
70 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Komentarai (8)
-
Hmm
2018-04-19 12:14
Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.