Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Prancūziški kotletai
- Vištienos kulšelės tešloje
- Paukštiena su pievagrybiais
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Auksinės šlaunelės
- Kepta višta garstyčių marinate
- Kepta šventinė žąsis
- Vištiena su ananasais
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištienos file kepsnys
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Kalakukas ant iešmelių
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Maltos vištienos kepsnys
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...