50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | anties |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Šventinė višta
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Čachochbilis
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištienos kepsneliai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Viščiukas tabaka
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena "afigiena"
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Troškinta vištiena
- Vištienos šašlykas
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Vištienos kotletukai su varške
- Netikras zuikis su vištiena
- Keptas viščiukas
Troškinta antis su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Antis,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį, dedame anties gabaliukus ir aitriąją papriką. Uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame juostelėmis pjaustytas paprikas. Taip pat dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
RITA
2012-11-06 22:12
Gavosi laaabai skaniai, tik as zasiena pries troskinant pamarinawau soju padaze su prieskoniais pora walandu palaikiau tada ant dideles ugnies apkepinau, o weliau jau 45min troskinau. Mesa gawosi labai minksta is swelni! :-)