Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų anties
800 gramų kopūstai (raudongūžiai)
20 gramų razinos
80 gramų kiaulienos lašiniai
2 vienetai svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek cukrus
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų