3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
4 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
200 mililitrų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 kilogramas | triušiena |
1 vienetas | svogūnai |
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių kotletai su mėsa
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Jautienos kepsnys
- Žuvies spurgytės
- Lašišos troškinys
- Lazanija su veršiena
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Virtas rūkytas kumpis
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Lašiša su daržovėmis
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
- Aluje keptas viščiukas
- Suktinukai patale
- Kepta stinta su krapais
- Maltiniai su kaparėliais
Triušis raudonojo vyno marinate
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, konservuoti,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
200 mililitrų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Komentarai (3)
-
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
-
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!