1200 gramų | triušiena |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
10 vienetų | svogūnai |
200 mililitrų | baltas vynas |
1 stiklinė | vanduo (karštas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
200 gramų | pievagrybiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Pupelių troškinys su mėsa
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Troškinta briediena
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Kiauliena su imbieru
- Baltasis čili troškinys
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Plovas orkaitėje
- Plovas
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Troškinys žarijose
- Vištienos paelija
- Vištiena kinietiškai
- Troškinys čenachinėse
- Guliašas su kiauliena
Triušio kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.