1 vienetas | triušiena |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena
- Vištiena su daržovemis
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Troškinys čenachinėse
- Naminis jautienos troškinys
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Mėsos troškinys su kava
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Troškinta antiena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Kiauliena su aguročiais
- Vištiena kinietiškai
- Vištiena su ananasais
- Troškinukas
- Greitas makaronų troškinys
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Uzbekiškas plovas
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Triušienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
200 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
Komentarai (3)
-
atigisa
2011-11-22 11:36
Vietoj triušio galima imti nutriją, va tada patiekalas bus ir imantrus ir nerealiai skanus. :super: Čia jau bus delikatesas Kalėdų stalui.
-
Augintoja
2011-08-30 18:20
Atrodo kiek nuobodziai. Galetu buti konors imantriau :galvoju: