250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininė višta
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Viščiukas folijoje
- Kepta žąsies kulšelė
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Vištiena su grybais
- Vištiena su kopūstais
- Kepta žąsis su obuoliais
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištiena su traškia plutele
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Orkaitėje kepta višta
- Vištienos filė šašlykas
- Kijevo kotletai kitaip
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Kijevo kotletai
- Kepta višta su bulvytėmis
Triušienos dešrelės tešloje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.