Triušiena, troškinta aluje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai
40 gramų sviestas
šiek tiek druska
1 kilogramas triušiena
2 valgomieji šaukštai garstyčios
0.5 litro alaus
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Triušiena, troškinta aluje

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (3)


  • gabyra 2011-11-02 10:18

    mmm... skanu verta pagaminti! o:-)


Daugiau receptų