Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | mėlynės |
2 kilogramai | žemuogės |
3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Uogienė su rabarbarais
- Juodų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Žemuogių uogienė
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Slyvų uogienė su riešutais
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Agrastų uogienė
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Braškių uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Obuolių džemas su karamele
- Aviečių ir persikų uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Braškių uogienė su vanile
- Šermukšnių uogienė
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...