Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivūs šaltibarščiai
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Braškynė
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Pupų sriuba
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Avokadų sriuba su imbieru
- Žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Cukinijų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Indiška sriuba
- Agurkų sriuba
- Daržovių sultinys sriuboms
- Moliūgų sriuba
- Moliūgų sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...