Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Sriuba "Charčio"
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Pomidorų moliūgų sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Špinatų sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Grybų sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Įmantri vištienos sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Kiaulpienių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Margaritos šaltibarščiai
- Kiškio kopūstų sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...