Trinta rūgštynių sriuba
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek grietinė
3 vienetai bulvių (nedidelės)
250 gramų rūgštynės (šviežios)
2 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
1 arbatinis šaukštelis sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.

Sriubą galime pagardinti grietine.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Trinta rūgštynių sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.

Sriubą galime pagardinti grietine.

Skanaus

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų