700 gramų | moliūgai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | pievagrybiai |
150 gramų | sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 litrai | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Šviežių žirnių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Brokolių sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Trinta cukinijų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Trinta svogūnų sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba
- Moliūgo kisielius
- Gardi moliūgų sriuba
- Gaspačas
- Imbierinė avokadų sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
700 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Pipirai, juodi
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą, bulves ir vieną griežinėliais pjaustytą morką sudėti į sultinį ir pavirti 20 min.
Kitą morką sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepinti aliejuje.
Po to dėti smulkiai pjaustytą česnaką, dar šiek tiek pakepinti.
Ten pat keliauja kubeliais pjaustytas svogūnas ir jį reikia dar šiek tiek pakepinti. Ten pat sudėti ir pjaustytus pievagrybius.
Dar šiek tiek pakepinti vis pamaišant. Pasūdyti, papipiriuoti. Viską suversti į sriubą. Pavirti 5 min.
Sriubą pertrinti (blenderiu, mikseriu, kombainu). Suberti tarkuotą sūrį, supilti grietinėlę, susmulkintas petražoles ir dar pakaitinti iki užvirimo. Įdėti šiek tiek prieskoni prieš pateikiant.