2 vienetai | svogūnai (maži) |
400 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
30 gramų | grietinė |
400 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | sviestas |
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška moliūgų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta bulvienė
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Gaspačas
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Sriuba ''Greitukė''
- Trinta brokolių sriuba
- Alaus sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Svogūnų sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Paprikų sriuba
Trinta kukurūzų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, maži,
2 vienetai -
Kukurūzai, konservuoti,
400 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
30 gramų -
Sultinys,
400 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)